Aktuelt

Ordinær undervisning under busstreik

Ordinær undervisning på Eikeli videregående skole under busstreik.

Busstreik

Busstreik i Oslo og Viken fra 20. september 2020. Det føres ikke fravær for elever som blir berørt. 

Nytt smittetilfelle Covid 19

Per 16.09 2020 er det registrert ett nytt smittetilfelle av Covid 19 på Eikeli videregående skole.   

Informasjonsmøte - Vg 1

  Informasjonsmøte for foresatte for elever på VG1, Eikeli videregående skole.  Onsdag 23. september 2020, klokken 18.00-18.45.  Fra skolen deltar rektor Dag Brustad, assisterende rektor Beathe Lille og administrasjonsleder Ove Brugård. For å delta på møtet

Smitte på Eikeli videregående skole

  Informasjon til foreldre, elever og lærere ved Eikeli videregående skole smitte eikelivgs (DOCX, 13 kB)

Var du avgangselev på videregående i vår og fikk ikke bestått?

  Nå tilbyr Viken fylkeskommune intensivkurs for elever som gikk ut av videregående våren 2020 og fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 i ett eller flere fag. Du får hjelp til å fullføre og bestå, og kan sikre deg studie- eller yrkeskompetanse. Oppmeldingsfristen er 15. september, og du avlegger eksamen i november–desember.

Foresatte har ennå ikke tilgang til VIS Visma InSchool

Av hensyn til personvernet kan vi ikke hente informasjon om foresatte til elever over 18 fra det sentrale folkeregisteret til Visma InSchool (VIS). Det medfører at leverandøren må lage en ny løsning der elevene selv kan gi foresatte tilgang. Vi må derfor dessverre utsette å gi foresatte, også til elever under 18 år, tilgang til VIS. Vi håper at vi kan gi foresatte tilgang før høstferien .  

Hva skjer med foresattmøter i Coronatider?

Det er alltid hyggelig med det fysiske møtet med foresatte, men i høst har vi vurdert at smittevern må komme først. pixabay  

Covid 19

Hvordan håndterer vi Covid-19 på Eikeli vgs? Husk å hold hendene rene Paul Tate Pixabay  

Overgang til Viken

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og alle elever skal over på Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av dette før 23. juni.  

Til toppen