Aktuelt

Nå kan foresatte logge seg inn i Visma InSchool

Foresatte kan logge seg inn for å få tilgang til kontaktopplysninger og annen informasjon fra skolen.Skjermbilde Visma InSchool - Klikk for stort bildeSkjermbilde Visma InSchool Visma  

Fortsatt rødt trafikklys i Bærum

Kommuneoverlegen i Bærum anbefaler fortsatt rødt tiltaksnivå på videregående skoler i Bærum kommune. 

Viktig melding om smitte og karantene, 23.11 2020

Rektor har vært i kontakt med smittesporingsteamet og kommuneoverlegen 23.11.20 kl. 17.15. Smittesporingsteamet og kommuneoverlegen ønsker å overbringe følgende informasjon til elever, lærere og foresatte:

Viktig melding 22. 11 2020

En av våre ansatte ved Eikeli videregående skole har testet positivt på Covid-19. Det er for tiden en noe uoversiktlig smittesituasjon for enkelte undervisningsgrupper. Se nedenfor.   

Timeplaner fra mandag 16. november

Visma in School (VIS) er ikke på vårt lag denne helga. Det betyr at vi dessverre har problemer med å få publisert timeplanene som gjelder fra mandag 16. november på VIS. 

VIKTIG: Opplæring Eikeli fra 16. november 2020

Videregående skoler i Bærum er på rødt smittenivå fra 10.11 2020, samtidig som Fylkesmannen i Oslo og Viken har slått fast at alle elever skal ha et tilbud om opplæring med fysisk tilstedeværelse på skolen. En utfordring for Eikeli er at det skal være minst en meter avstand mellom personer, også i klasserom. Det vil innebære begrensninger på hvor mange elever som kan være på skolen samtidig. Vi har små klasserom og store klasser. Slik løser vi dette på Eikeli f.o.m. 16.11.20:

Oppdatert informasjon om opplæring på Eikeli videregående skole

Smittesituasjonen i Bærum er av en slik art at kommuneoverlegen fastholder at videregående skoler i kommunen fortsatt skal være på rødt nivå. Samtidig slår Fylkesmannen i Oslo og Viken fast at alle elever skal ha et tilbud om opplæring i skolen. 

Oppdatert informasjon om høsteksamen

Høsteksamen starter 11. november. Nedenfor ser dere informasjon som er lagt ut av Utdanningsdirektoratet. 

Fortsetter dialog om smitteverntiltak

Fylkesmannen har i ettermiddag gitt Viken fylkeskommune beskjed om at fylkeskommunen ikke har anledning til å sette rødt nivå på våre skoler som et regionalt tiltak. Derfor fortsetter fylkeskommunen dialogen med fylkesmannen og kommunene for å sette et riktig nivå på tiltakene.

Viken reverserer melding om rødt smittenivå på videregående skolen

Mandag kveld meldes det at Viken fylkeskommune reverserer beslutningen om at smittenivået på de videregående skolene er rødt. 

VIKTIG PRESISJON

For å hindre usikkerhet rundt tolking av nedstenging av skole, ønsker vi å understreke som følger: 

Til toppen