VIKTIG: Opplæring Eikeli fra 16. november 2020

Videregående skoler i Bærum er på rødt smittenivå fra 10.11 2020, samtidig som Fylkesmannen i Oslo og Viken har slått fast at alle elever skal ha et tilbud om opplæring med fysisk tilstedeværelse på skolen. En utfordring for Eikeli er at det skal være minst en meter avstand mellom personer, også i klasserom. Det vil innebære begrensninger på hvor mange elever som kan være på skolen samtidig. Vi har små klasserom og store klasser.

Slik løser vi dette på Eikeli f.o.m. 16.11.20:

1. I samarbeide med tillitsvalgte, hovedverneombud og skolens ledergruppe har skolen kommet frem til en alternativ timeplan.
  2. Ny timeplan for elevene vil bli publisert lørdag 14. november.
  3. Vg1 SSP, 1SR og 2SSR får all opplæring på skolen.

1. Vg2 og Vg3 får opplæring som utgjør minst 80% av opplæringa, på skolen, og resterende som Teams-opplæring hjemmefra.

1. Det lages en rotasjonsplan for Vg2 og V3. Rotasjonen vil vises i timeplanen.

1. Rom er lagt inn på timeplanen. Elevene må følge godt med på hvilket rom undervisningen skal foregå. Når klasser har Teams-opplæring hjemme, står rommet oppført som HJEMME i timeplanen.

1. Den nye timeplanen for elevene innebærer at elevene kan ha undervisning i tidsrommet fra kl. 08.15 til kl. 16.00 alle hverdager.

1. Ytterligere informasjon til elevene om den nye timeplanen vil bli gitt gjennom Teams, men også ved at trinnledere møter elevene sine, mandag 16.11.20, (Vg1 og Vg2) og tirsdag 17.11.20 (Vg3)

1. Det vil aldri være mer enn to trinn inne på skolen til enhver tid. Det betyr rundt 250 elever inne hver dag.

1. Kantina vil være åpen for salg.

1. Tilstedeværelse i fellesområder vil være merket i henhold til smittevernsreglene

1. Lærere som har gjort avtaler om utviklingssamtaler eller fagsamtaler med elever og foresatte 16.11, 17.11 eller 18.11. gjennomfører disse samtalene.